Админ панел за Личен сайт

Представяме ви административна система за личен сайт, отличаваща се с изключителна интуитивност. Тя е изградена на принципа "дръпни, влачи и пусни". С нейна помощ с лекота ще поддържате страниците на своя личен сайт. Буквално за минути ще създавате албуми с изображения, секции с въпроси, коментари, статии, форми за контакт и др.

{loadposition gallery}

Изработката на сайт е вече детска игра!

Вмъкнете видео клипове, текстове, снимки, форми, фото албуми, секция с въпроси, файлове за теглене или таблици с помощта на революционната технология – дръпни и пусни. Без технически умения! Просто влачете и пускайте в страниците си. Редактирането на един уеб сайт спестява време и усилия с този софтуер. Разхождайки се като посетител в сайта, вие може да кликнете и да промените съдържанието си, без да губите време – променете директно в самата страница.

Развихрете си въображението! Вече не е нужно да знаете HTML и CSS (тагове, стилове и др.) за да си направите страници в сайта. Искате да форматирате текст: получер, курсив, подчертан, цвят, стилове, параграфи, нови редове … Всички стилове са възможни с съвременния уеб редактор.

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!