Изграждане на сайт vega-sport.com

vega-sport.com
Фитнес център

 

http://www.vega-sport.com

 

Накратко за клиента

Фитнес зала, търговия със спортни уреди и аксесоари, ремонт и поддръжка

ВЕГА СПОРТ ЕООД е фирма, развиваща се в няколко направления в областта на фитнеса:

  • Търговия със спортни уреди и аксесоари
  • Собствено производство на силови фитнес уреди
  • Покупко-продажба на употребявани спортни уреди
  • Ремонт и монтаж на фитнес-оборудване
  • Изработване на персонални програми за отрицателна редукция на теглото и повишаване на мускулната маса.

Практиката показва, че все по-вече хора се ориентират към закупуване на собствен фитнес уред, но неизбежно се сблъскват с няколко проблема. Първият е, че на пазара се предлагат комерсиални уреди, т.е. изработени с цел да се продават. Тези уреди са просто стока. Те често са неудобни, нефункционални, бързо се повреждат, а и поради липса на професионална консултация Вие купувате нещо, което явно не е било за Вас. Другия проблем са габаритите на уредите. Понякога заради 5 см. в повече се налага пренареждане на всички мебели в дома. А това е страшно досадно. Трети проблем е дизайна и цвета на изделието – често дразнеща несъвместимост с интериора в стаята. Не на последно място е цената, завишена от прекупуване, транспорт, данъци, такси и т.н.

Чрез техните услуги Вие забравяте за тези и други подобни проблеми.

Спортен клуб по фитнес и културизъм – СК „ВЕГА“- Шумен разполага с фитнес зала, изцяло оборудвана с уреди и аксесоари на фирмата. Приоритет обаче на собственото производство на силови фитнес уреди е масовия потребител. Фирмата фокусира своето внимание върху уреди предназначени за домашно ползване. Целта е в малкото свободно време всеки да има време за спорт.

При изработване на уреди по поръчка, клиента поставя изискванията си съобразно пространството и интериора в стаята – размери на уреда, цвят на металната конструкция, цвят на кожата, максимални килограми и т.н. Изработката на съответния уред е персонализирана според индивидуалните особености на клиента – височина, тегло, пол, възраст, както и с предназначението на уреда – за интензивна тренировка, за поддържане на форма или за рехабилитация. Сигурност и обезопасеност, елегантен дизайн, ниски цени и високо качество! От друга страна изкупуването на вече употребявани спортни уреди дава възможност на клиентите с минимално доплащане да си закупят нов или друг спортен уред. След ремонт, изкупените уреди се предлагат за свободна продажба с гаранция на фирмата.

ВЕГА СПОРТ ЕООД поддържа сервизно обслужване на фитнес оборудването в залата на СК „ВЕГА“, извършва ремонти и монтажи в дома на клиенти, закупили уреди и от други фирми. При проблем с вашия уред винаги можете да се обърнете с въпроси към нашите специалисти.

Професионалните консултации, както и изготвянето на персонални програми при проблеми с теглото са най-важната предпоставка за ефективността на домашния фитнес! Те спестяват време и пари за постигане на желаните резултати, предотвратяват нежелани травми, разочарование и загуба на вяра в себе си.

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.