Изработване на сайт s-linebg.com

s-linebg.com
Козметична апаратура

 

http://www.s-linebg.com

 

Накратко за клиента

S LINE ексклузивен представител на високотехнологични козметични и медицински апаратури – PTF за фотоепилация и подмладяване, RF – апаратури с радио честоти, апаратури за отслабване и лифтинг – последни нововъведения, за диагностика на кожата и други.

Козметичната сензация PTF ( Photo – Therapy Flash ) е технология след IPL. Преобразявайки с брилянтен ефект, тя успешно се наложи в съвременните международни медицински и естетични индустрии. PTF има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии, по-добри резултати ( видим ефект на 3 – 5 процедура ). Третирането на различни кожни проблеми е безопасно и абсолютно безболезнено.

Студио S LINE работи с последно поколение апаратура. В приятна обстановка и под грижите на квалифицирани специалисти в областта на фотоепилацията и подмладяването безболезнено се постига брилянтен ефект. „ Сътворяваме ” красота, която носи самочувствие и блясък .

Фирмата има за цел във всеки козметичен салон да се носи „ мирис ” на европейско, на перфекционизъм, да се създава красота без болка, процедурите и апаратите да са достъпни до всички.

  • Продажба на апарати
  • Лизинг
  • Отдаване под наем
  • Гаранционна и извънгаранционна поддръжка
  • Обучение и издаване на сертификати за работа с апаратите
  • Разсрочено плащане без оскъпяване
Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.