Изработване на сайт vektor1.com

vektor1.com
Недвижими имоти

 

http://www.vektor1.com

 

Накратко за клиента

Недвижими имоти – продажби и наеми на апартаменти, къщи, пацели, земеделска земя, офиси, хотели 

Вектор1 е динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги, която предлага на своите клиенти пълен обем консултации, управление, правен и маркетингов анализ на търсенето и предлагането на пазара на недвижими имоти.

Служителите са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си един завършен, прецизно подготвен и представителен анализ на пазара, да посредничат при осъществяването на сделките и ги гарантират с оглед интереса на клиентите.

Агенцията им разполага с богата собствена база данни и предоставя ежедневно актуализирана информация за продажби и отдаване на имоти и атрактивни райони на България.

При тях можете да получите пълния пакет услуги в областта на недвижимите имоти – от маркетинг на пазара до финализиране на сделка с избран от вас обект.

Агенцията предлага компетентна юридическа информация при покупко – продажба или наемане на жилище, офис или търг. Управление на притежаван от вас имот, оценки, застраховки, съдействие при кредитиране. 

Те ще ви консултират професионално при инвестиране в имот, с цел реализиране на максимален доход. Професионализъм, коректност, дискретност и 100% финализиране на поетите задължения!

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!