Изработка на сайт за детектив detectivbg.com

detectivbg.com
Частен детектив

 

http://www.detectivbg.com

 

Накратко за клиента

Частен детектив – наблюдение и разкриване на осъществени и очаквани факти, обстоятелства и деяния при изневери, възрастови кризи, проблеми с деца или семейни конфликти.

Частен детектив е от повече от 10 години и има разрешени повече от 1200 случая от различно естество. По-вече за неговата дейност може да прочетете в раздел „дейност“ в сайта му.

Принципите от които се ръводи в своята работа са професионализъм, дискретност и отговорност. Гарантирам на своите клиенти пълна анонимност и конфиденциалност.

Практиката му показва, че 90% от съмненията се оказват основателни – съветвам всички свои клиeнти в тези случаи – не се колебайте и се свържете с мен, за да се вземат навременни мерки.

Детективското бюро извършва детективска дейност в строго съответствие със законовите разпоредби на Република България, уставите и правилниците за вътрешния ред на бюрото и изискванията на нашите клиенти.

Бюрото помага и оказва съдействие на органите на МВР, с цел разкриването и предотвратяването на криминални, стопански и финансови престъпления. Дейността се извършва от бивши служители на МВР.

Професионализмът, опитът и дискретността на детективското бюро гарантира качествено изпълнение на поетите ангажименти към своите клиенти.

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.