Изработка на сайт за дислексия dyslexia-center.eu

dyslexia-center.eu
Център по дислексия

 

http://www.dyslexia-center.eu

 

Накратко за клиента

Първи национален центъра по дислексия подкрепящ деца със специфични обучителни трудности, породени от дислексия чрез подходящ тренинг, работещ за развиване на креативните умения на всяко дете.

 

Мисията на Първи национален центъра по дислексия е да подкрепя деца със специфични обучителни трудности, породени от състояниeто дислексия чрез подходящ тренинг; да работи активно за развиване на креативните умения и социализирането на всяко дете в общността и подготовката му за училище.

Визията на Първи национален център по дислексия е с дейността си да допринася за изграждането на приобщаващо общество и равен старт за всички деца и изграждане на уважение към правата на децата със специални образователни потребности.

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!