Изработка на сайт montagi-karnobat.com, Карнобат

montagi-karnobat.com
”Монтажи” ЕАД

 

http://www.montagi-karnobat.com

 

Накратко за клиента

Всички видове монтажи и инсталации по промишлени и други обекти, механомонтажни, електромонтажни и КИП и А работи – Отопление, вентилация и кондициониране

Заводът е създаден през 1963г. като клон на ‘’Краностроителен завод” гр.София с предмет на дейност-производство на стомано решетъчни стълбове 20, 110, 220 и 400 киловата за нуждите на страната.

Участвал е в изграждането на всички главни електропроводи в страната и далекопроводния пръстен – Русия, Румъния, България, Турция. През 1973г. започва усвояване на метални конструкции. През1975 г. достига годишно производство до 10000 т.

Участва в изграждането на почти всички крупни промишлени обекти в страната: нови содови заводи-Девня, ЗТМ –Радомир, ЗТМ-Русе, НХК- Бургас, Стомана-Перник, Кремиковци, ЗХМ-Хасково, НДК-София, Летище Бургас, София, ТЕЦ „Марица-изток” и др. Работил е за Сирия, Йордания, Кувейт, Мароко, Русия за корабостроителните заводи Варна, Бургас, Русе, също за вагоностроителен завод Бургас.

Заводът е оборудван с технологични машини и съоръжения за производство на леки и среднотежки метални конструкции в т.ч. машини за студена обработка, гилотини, циркуляри, пресножици, абкант до 12м. пробивни машини, огъваща-профилна и вал до 16 мм., надлъжно стъргателна машина до 14м., линия за нулева обработка на метала, газорежеща машина за право рязане, заваръчна техника.

В завода се осъществява ръчно, полуавтоматично и автоматично заваряне под слой флюс, линия за автоматична двустранна заварка и едновремено изправяне, деформации на греди, ригели, колони-доставена през 1992 г. за сега единствена в страната. ”Монтажи” ЕАД Клон Карнобат разполага с портални и мостови кранове 5т. и 12.5 т.

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.