Направа на сайт plantafrukt.com

plantafrukt.com
Планта Фрукт Експорт

 

http://www.plantafrukt.com

 

Накратко за клиента

Фирма Планта Фрукт Експорт ЕООД със седалище на управление гр.София-1504, ул.Проф.Милко Бичев №1, е създадена през 1993 г.

 Основната им дейност е изкупуване, заготовка и износ на диворастящи и култивирани билки , плодове /трънка, шипка, глог, кестен/ и семена /резене, бял трън,кориандър/.

Складовата база на фирмата се намира в централната част на България, разположена еднакво удобно за всички потенциални доставчици, а именно – с.Войнягово, Карловско.

Там се извършва приемането, заготовката и експедицията на билките и техническите култури. Базата е оборудвана с модерна техника за балиране, пречистване, прецизно нарязване и обезпрашаване на билките , плодовете и семената.

В базата им работят отлично квалифициран екип с дългогодишен опит в билковия бранш.

Силата на фирма е в трайните и коректни отношения с доставчиците от цялата страна на които можем да разчитаме всяка година, независимо от капризите на реколтите.
Същевременно имаме удоволствието да работим с най- големите фирми-купувачи на ароматни и лечебни растения от Европейския съюз.

Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.