Фирмен тип сайт gichman.com, Тутракан

gichman.com
Производител на ремаркета

 

http://www.gichman.com

 

Накратко за клиента

В дейността на фирмата се открояват две основни направления: производство на нови изделия и сервизно обслужване на внесените в страната ремаркета и тяхните компоненти.

 

ГИЧМАН ЕООД е създаден и приемник на традициите и професионалния опит на дългогодишни специалисти от Тутракан в производството на автомобилни и тракторни ремаркета на земеделска техника.

През последните години водещо място в стоковата листа на Дружеството заемат специализираните ремаркета. Съобразявайки се с тенденциите в пазарното търсене и предлагането на водещите чуждестранни фирми, са насочили усилията си към разработки и технологии гарантиращи устойчивост на пазарната конкуренция в този сектор.

Партньорството с KNOTT, AL-KO, HELLA, ASPOCK,WURT и други западни фирми, формират в  специалисти им – професионални работници с нови по – високи критерии за качество, дизайн и конкурентност на продукцията.

Произвежданите ремаркета се поцинковат или боядисват според желанието на клиентите. Същите са предназначени за транспортиране на:

* Леки и лекотоварни автомобили;

* Лодки, яхти, ски джет и др. леки плавателни съдове;

* Пътно – строителна техника;

* Земеделски машини и съоражения;

* Велосипеди и мотоциклети;

* Дизелови генератори и помпени агрегати;

* Преустройство на каросерии и надстройки на автомобили;

Виц за отмора

Потребител: Не ми работят цифрите на клавиатурата, помогнете.
Админ: Натиснете numLock.
Потребител: Вече десет пъти го натиснах.
Админ: А, трябва нечетен брой пъти!