1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. /
  4. Изработване на сайт eanons.com

Изработване на сайт eanons.com

изработка на уеб сайтове eanons.com
Промотиране на сайтове

Изработване на уеб сайт Класик,  модифициран шаблон избран от галерия уеб шаблони

изработка на уеб сайтове http://eanons.com

Съдържание на пакета уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Класик

Накратко за клиента

Сайта е създаден, за да се подпомогнат новите сайтове да стартират успешно с добро интернет присъствие. Всеки един нов сайт има поставена пред себе си задача да извести интернет обществото за съществуването си и да заеме подобаваща позиция в класирането на търсещия бот на Гугъл.

Методите за постигане на тази цел са различни и с различно финансово изражение. Принципа на Гугъл търсачката е доста обособен със собствени правила и начин на класиране.

Напоследък новосъздадените сайтове просто изпадат в интернет бездна и почти са неоткриваеми в търсачката на Гугъл, въпреки спазените всички изисквания относно правилната конструкция и изграждане при създаването на сайта. Това е така, защото първоначално Гугъл не получава достатъчно информация за този сайт. Преравяйки мрежата той не открива никакви връзки към новия сайт, поради което го счита за „неинтересен“ и „неважен“.

Идеята на eanons.com е именно да се подпомогнат новите сайтове с популяризирането им в мрежата. Това не е „оптимизация на сайт“, това е процес в които те с ваша помощ ще предоставят информация за сайта ви към други сайтове с което те ще публикуват връзка към вас.

По този начин търсещия бот индексирайки мрежата и откривайки връзки към вашия сайт ще го направи „интересен“ и „важен“. В резултат на което вашата позиция ще бъде издигната в класирането на резултатите в Гугъл търсачката.

За кого са предназначени услугите им?

За собственици на сайтове, които осъзнават нуждата от популяризиране на своя сайт и които са ангажирани със своя бизнес и не могат да отделят време за популяризация.

След колко време ще има резултат?

Минимум един месец. Това е така, защото новите сайтове не се индексират всекидневно от системния търсещ бот на търсачката. От практика сме забелязали, че след около месец собственика отчита резултат в класацията на Гугъл.

 

оценка / 5 ; гласове:

Виц за отмора

Потребител: Не ми работят цифрите на клавиатурата, помогнете.
Админ: Натиснете numLock.
Потребител: Вече десет пъти го натиснах.
Админ: А, трябва нечетен брой пъти!