Изработване на сайт eanons.com

изработка на уеб сайтове eanons.com
Промотиране на сайтове

Изработване на уеб сайт Класик,  модифициран шаблон избран от галерия уеб шаблони

изработка на уеб сайтове http://eanons.com

Съдържание на пакета уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Класик

Накратко за клиента

Сайта е създаден, за да се подпомогнат новите сайтове да стартират успешно с добро интернет присъствие. Всеки един нов сайт има поставена пред себе си задача да извести интернет обществото за съществуването си и да заеме подобаваща позиция в класирането на търсещия бот на Гугъл.

Методите за постигане на тази цел са различни и с различно финансово изражение. Принципа на Гугъл търсачката е доста обособен със собствени правила и начин на класиране.

Напоследък новосъздадените сайтове просто изпадат в интернет бездна и почти са неоткриваеми в търсачката на Гугъл, въпреки спазените всички изисквания относно правилната конструкция и изграждане при създаването на сайта. Това е така, защото първоначално Гугъл не получава достатъчно информация за този сайт. Преравяйки мрежата той не открива никакви връзки към новия сайт, поради което го счита за „неинтересен“ и „неважен“.

Идеята на eanons.com е именно да се подпомогнат новите сайтове с популяризирането им в мрежата. Това не е „оптимизация на сайт“, това е процес в които те с ваша помощ ще предоставят информация за сайта ви към други сайтове с което те ще публикуват връзка към вас.

По този начин търсещия бот индексирайки мрежата и откривайки връзки към вашия сайт ще го направи „интересен“ и „важен“. В резултат на което вашата позиция ще бъде издигната в класирането на резултатите в Гугъл търсачката.

За кого са предназначени услугите им?

За собственици на сайтове, които осъзнават нуждата от популяризиране на своя сайт и които са ангажирани със своя бизнес и не могат да отделят време за популяризация.

След колко време ще има резултат?

Минимум един месец. Това е така, защото новите сайтове не се индексират всекидневно от системния търсещ бот на търсачката. От практика сме забелязали, че след около месец собственика отчита резултат в класацията на Гугъл.

 

Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...