Направа на счетоводен сайт my-leader-bg.com

уеб сайт цена my-leader-bg.com
Счетоводна къща

Изработване на уеб сайт Класик,  форма за запитване, модифициран шаблон за уеб сайт

уеб сайт цена http://www.my-leader-bg.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • пакет Класик
  • форма за запитване

Накратко за клиента

Счетоводна къща Лидер извършва счетоводни услуги и консултации на юридически и физически лица, текущо счетоводно обслужване, периодично приключване, данъци, осигуровки. Предлага пълен набор услуги по отношение на счетоводни услуги на малки,средни и големи фирми, данъчно облагане и бизнес решения.

Благодарение на професионализма и енергията, която влагат в работа си, ЕТ ” Анелия Петрова – АЛБА ”- счетоводна къща ЛИДЕР, е бързо развиваща се фирма, която печели своите клиенти с индивидуално внимание и загриженост за развитието на техния бизнес.

Забравете огромната документация, чакането на опашки в държавните институции, губенето на излишно време с обучението на счетоводен персонал, досадните грешки на непрофесионалистите, изразходването на пари за работни места и счетоводен софтуер.

В условията на постоянно променящ се стопански климат и най-вече в областта на счетоводството и данъчното законодателство, екипа им се ангажира да предоставя на своите клиенти услуги с високоефективна практическа реализация, основаващи се на нашия професионализъм, творчески подход, адаптивност и опит.

Освободете бизнеса си. Поискайте оферта сега.

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!