autohit.bg

изработка на сайт autohit.bg
Вносител на авточасти

Изработка на сайт пакет Класик, допълнителен модул за теглене на документи, индивидуален шаблон за уеб сайт, модул за двуезичност на интернет страници

изработка на сайт http://www.autohit.bg

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изграждане на уеб сайт пакет Класик
  • модул продукти
  • модул теглене на ценови листи
  • модул за езичност

Накратко за клиента

АУТО ХИТ ООД е търговска компания – вносител и дистрибутор на авточасти, производство на водещи европейски и японски фирми.

Основана през 2002 г., компанията се развива интензивно и днес е една от водещите в тази област. Потвърждение на това е доверието, което са оказали фирмите GKN, MANN+HUMMEL, VICTOR REINZ, TEXTAR, FEBI BILSTEIN, DENSO, RECORD, DAYCO, LPR, BEHR и др, предоставяйки на Ауто Хит ООД възможността за работа с техните високо качествени продукти.

Фирмата разполага с основен склад в гр. Русе и складове в гр. София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Благоевград и Хасково. Благодарение на отличните продукти, които предлага, днес Ауто Хит ООД се нарежда сред предпочитаните доставчици на авточасти.

Висококвалифицираните кадри на фирмата осигуряват качествено и бързо обслужване на магазини, сервизи и крайни потребители в цялата страна. Основно правило в работата с нашите над 1 000 клиенти от цяла България е коректност и максимално добър сервиз.

 

Виц за отмора

Потребител: Не ми работят цифрите на клавиатурата, помогнете.
Админ: Натиснете numLock.
Потребител: Вече десет пъти го натиснах.
Админ: А, трябва нечетен брой пъти!