Изработка на сайт за барбарони, Разград – barbaroni.eu

barbaroni.eu
Търговия с барбарони

http://barbaroni.eu

Съдържание на пакета сайт

  • пакет Магазин
  • модул Галерия

Накратко за клиента

 

Фирмата ни е специализирана в производството на мека мебел и фотьойли за релакс – пуфове. Дейността ни е производство на разнообразни модели от екокожа и дамаски на най-ниски цени.

barbaroni.eu e онлайн магазин за поръчки на уникалните фотьойли наречени Барбарони. Тук можете да изберете най-подходящия цвят и модел за вашия дом, офис, двор, хотел, заведение или дори интересен подарък.

Барбарона представлява великолепен фотьойл, удобен за релаксиране, почивка и дори блажено подремване пред телевизора. Разнообразие от цветове барбарони и пуфове (табуретки).

Всички модели са с високо качество на платовете с възможност за лесно почистване, което гарантира високо качество на продукта. Подходящи предимно за вътрешна употреба, дома, офиса или заведения.

Всички стандартни Барбарони са с размери приблизително 50 – 90 см. диаметър и 100 – 150 см. височина с тегло от 5 кг. до 8 кг.

Виц за отмора

Истинският програмист слага до себе си две чаши - едната с вода в случай, че му се допие, другата чаша - без вода, в случай, че не му се иска.
А истинският администратор слага четири чаши. Другите две - в случай на отказ на първите две.