granitcommerce.com

изработка на уеб сайтове granitcommerce.com
Търговия с гранит

Изработване на уеб сайт с продуктов каталог, допълнителен модул тип Галерия за уеб сайт

изработка на уеб сайтове http://granitcommerce.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Каталог
  • модул Галерия за уеб сайт

Накратко за клиента

ГРАНИТ КОМЕРС ООД е фирма насочена към ивеститори и в по малка част за продажби на дребно. При тях ще намерите вашия материал от който може да бъде изработено всичко за интериора и екстериора на вашият дом, офис, вила и т.н. -полирани и термолющени плочки, ръчно обработени каменни изделия, стъпала, вази, градински пейки и маси, парапети, колони, беседки, фонтани – всичко което може да бъде направено от гранит, мрамор и други видове камъни.

Приемат поръчки за доставка по ваши размери и шаблон. Заедно с нашият производител от Индия JAYANT GRANITES PVT LTD ще гарантираме високо качество на достъпни цени.

Фирма "ГРАНИТ КОМЕРС" представя на пазара най-новата технология – камък на 1мм. на специална подложка – позволява огъване /1 кв.м. има тегло около 1.5 кг./. Предлага естествени каменни облицовки, внос от Индия с размери 300х300х12 мм. в опаковки по 10 плочки. Подходящи за всякакви екстериорни решения /алеи, пътеки, фасади, тераси, покриви/ в 5 цветови гами. Лесен монтаж с минимум разход на лепене. Облицовките са подходящи за нашите климатични условия. Технически данни – близки до тези на гранита. Складови количества – 3000 кв.метра.

 

Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.