Изработка на сайтове imperialsocks-bg.com

изработка уеб сайтове imperialsocks-bg.com
Търговия с чорапи

Изработване на уеб сайт Класик,  изработка на модул Галерия за уеб сайт

изработка уеб сайтове http://www.imperialsocks-bg.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Класик
  • модул Галерия за уеб сайт

Накратко за клиента

Търговската марка Imperial Soscks е създадена през 2003г. За петте години на българският пазар те спечелиха много клиенти и се утвърдиха като добър партньор за българският потребител.

Imperial Soscks е дистрибутор на водещите в Европа турски фабрики за чорапи, ALER, EKMEN и DUNDAR и на италиaнската фабрика за чорапогащи FRANZONI
ALER е семейна фирма създадена през 1960г. Капацитета и е 6,5 милиона чифта чорапи, като 20 % от производството остава за вътрешният им пазар,а останалите се разпределят приблизително 70 % от износа отива за Англия, а останалите 30 % за страни от Европа.
Голяма част пък от производството на EKMEN е предназначено за Италия.
DUNDAR е фабриката с много голямо разнообразие на детски чорапи, които са многоцветни и разнообразни с номера от новородени до тинейджърска възраст.

Целта на фирмата е да предложи на българският потребител марки чорапи използвани в цяла Европа, с високо качество и достъпна цена.

Предимството на чорапите, които предлага Imperial Soscks е във висококачествените прежди от които са произведени и новите машини /производство 2007г./ на които се произвеждат.

От 2006 г. Imperial Soscks има удоволствието да бъде партньор и дистрибутор на официалният вносител за България на FRANZONI – ITALIA. Стремеж им към висококачествени продукти ги направи партньори на най-добрите чорапогащи с богата история.

FRANZONI – ITALIA е семейна фирма за производство на чорапи и чорапогащи създадена през 1950г.

 

Виц за отмора

Потребител: Не ми работят цифрите на клавиатурата, помогнете.
Админ: Натиснете numLock.
Потребител: Вече десет пъти го натиснах.
Админ: А, трябва нечетен брой пъти!