iqa-cert.com

изработване на сайтове iqa-cert.com
Сертифициращ орган

Изработване на уеб сайт Класик,  модул Каталог, шаблон от галерия с модели, включени в цената

изработване на сайтове http://www.iqa-cert.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • пакет Класик
  • модул Каталог
  • модул за езичност

Накратко за клиента

Международна Асоциация за Качество ЕООД (IQA) е учредена през месец юли 2003 год. като юридическо лице съгласно действащото българско законодателство.

IQA е компания с предмет на дейност – одитиране, контрол , сертифициране и обучение в областта на системи за управление, съгласно изискванията на стандартите ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 26000 , както и с OHSAS 18001 .

IQA разполага с екип от професионалисти – одитори, експерти и лектори, които гарантират качеството на предлаганите от компанията услуги.

Провеждат се обучения в областта на СУ, включая вътрешни одитори, пълномощници по качество, ръководители на НАССР екипи и други.

Към IQA е създаден ОРГАН ЗА СЕРТИФИКАЦИЯ – IQA CERT съгласно изискванията на ISO/IEC 17021:2006.

IQA CERT предлага на клиентите си следните услуги:

предварителен одит на СУ
одит от втора страна на СУ
одит от втора страна на СУ
сертификация на СУ
надзорни одити на СУ

Сертификационната услуга на IQA CERT не само оценява системата за управление за съответствие, но и нейната зрялост и възможностите за подобряване на ефективността й и нейното оптимизиране;

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!