tabloto.com

сайт дизайн tabloto.com
Сайт за обяви

Сайт дизайн от галерия модели за уеб сайт, изработка на уеб сайт тип Класик, модул за обяви, разработен модул за смс плащания към mobio.bg

сайт дизайн http://www.tabloto.com

Съдържание на сайт дизайн пакет уеб сайт

  • изработка на пакет уеб сайт Класик
  • модул Обяви за уеб сайт
  • модул за СМС разплащания в уеб сайт

Накратко за клиента

Сайт за безплатни обяви от подателя.

Всеки ден над 1000 нови обяви.
Публикувайте вашата обява, намерете това което търсите!
Не губете време в търсене на обяви в интернет.
Всички обяви на едно място!

Публикуване на обяви
Публикуването на обяви е безплатно в сайта. Не е задължителна регистрация. Но! Ако желаете на по-късен етап да редактирате или изтриете обявата си, ще е необходимо да се регистрирате и да подавате обявите си след като сте се "логнали" /попълнили данните в панела вход влявото тясно меню/

Преглеждане на обяви
Всички обяви са видими в сайта. Недостъпна е само контактната информация на самите обяви. Преглеждането на обявите не изисква подаване на SMS, нито пък регистрация в сайта.

Отключване на обяви с SMS
За да "отключите" обявите / за да са видими и контактните данни/ е необходимо да изпратите еднократно SMS на кратък номер 2250 с крайна цена 0.60 лв. След въвеждане на получения код, контактната информация за всички обяви става видима за вас с продължение 24 часа. Т.е. може през следващите 24 часа да изполвате същия код за отключване на обявите.

Защо се налага заплащане с SMS
Сайтовете за обяви, генерират голям трафик на посещения. Собственика на сайта заплаща такси за домейн, хостинг и поддръжка. В едни сайтове тези разходи се компенсират с рекламна политика, в други с SMS. Развитието на този сайт е с най-ниска цена на SMS и достъп до всички обяви в сайта в продължение на едно денонощие. С най-малко рекламни банери и натоварващи зареждането на сайта.

 

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.