Изработване на онлайн магазин – casyopea.bg

Уеб дизайн на casyopea.bg
Сайт за козметика

Изработка на пакет уеб сайт Магазин Мини, уеб дизайн на избран шаблон от галерия с платени шаблони, и модифициран конкретно за нуждите на клиента

Уеб дизайн на сайтове http://casyopea.bg

Съдържание на пакета уеб сайт

  • пакет Магазин

Накратко за клиента

Онлайн магазин на фирма Касиопеа

Касиопея е основана през лятото на 2002 година. Първия си магазин откриват в София – столицата на България. Положителните отзиви спрямо концепцията за магазинa ги изненадва, но и ги насърчава да я развият.

Касиопея, която в момента обхваща десет магазина, поддържа и едновременно с това разширява единствената по рода си позиция като водеща верига от магазини в своята си област.

При сегашното динамично темпо на живот, не е лесно човек да намери деликатния баланс между удоволствието, семейството и кариерата.

Касиопея ви дава възможност, доколкото може, да се радвате на това необходимо време, отделено само за вас самите.

С прекрачването си в техните магазини вие ще се почувствате все едно, че сте във вълшебен сън или преживявате приказка, като се насладите на топлото посрещане и обслужване и се поглезите с широка гама от подхранващи спа продукти с превъзходен аромат.

Всичките им сапуни, свещи и козметични продукти са ръчно направени. Всички те са произведени с любов и загриженост в собствените им заводи, в които използват уникални аромати и съставки. 

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.