Създаване на фирмен сайт kipra.org

изработване на сайт kipra.org
Чипровски килими

Изработка на пакет уеб сайт с онлайн магазин, избран шаблон от галерия за уеб шаблони

изработване на сайт http://kipra.org

Съдържание на пакета уеб сайт

  • изработка на уеб сайт с онлайн магазин – пакет Магазин

Накратко за клиента

kipra.org – тук ще намерите път към отдавна отминали времена, ще си спомните за бабиния скрин, за пъстрите килими с които греят старите възрожденски къщи, ще се потопите в свят на багри и шарки отразяващи величието и хармонията на природата около нас.

Кооперация Кипра е създадена през далечната 1920г. като килимарска трудово-производителна кооперация “Ръчен труд”. От тогава до днес кооперацията е неотменно пазител на установените норми и стандарти при производството на чипровския килим и основен генератор на идеи за подобряване качеството и облика му. 

През своята 89 годишна история кооперацията е водещ, а в определени моменти и единствен производител на известния у нас и в чужбина чипровски килим. 

Въз основа на техните разработки е приет и българският държавен стандарт за чипровския килим. 

Кооперацията е носител на редица отличия за качество присъдени от български и международни институции /златни медали от Пловдивския панаир, златна звезда за качество Мадрид и др./. 

Цялата дейност по производството е локолизирана в град Чипровци, което отговаря на патента за географски произход на килима. 

Днес екип от млади служители работи по амбициозна програма, която да направи закупуването на чипровски килим едно прекрасно изживяване, предоставяики възможност за нощуване в града, участие в хоби курсове, запознаване с местната кухня и традиции.

 

 

Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...