Безплатен сайт best-pets-holiday.com

Изработка на уеб сайт best-pets-holiday.com
Хотел за кучета и котки

Изработка на динамичен уеб сайт – пакет Безплатен /малка платформа за сайт с галерия и форма за контакт/

Уеб дизайн и изработване на сайтове http://best-pets-holiday.com

Накратко за клиента

Хотел за кучета и котки “Best Pet’s Holiday” се намира съвсем близо до столицата – в гр.Банкя.


Районът е известен с чистия си въздух и изворите с минерална вода. На територията на града и около него има множество обществени паркове, зелени поляни, борови и широколистни гори, които са много подходящи за разходка на кучета от всички породи.

Хотелът за домашни любимци “Best Pet’s Holiday”отвори врати съвсем скоро, откриването се състоя на 1 Август 2010г.

Когато се налага да отсъствате от дома, отивате в чужбина, на почивка, командровка и т.н., и нямате възможност да вземете със себе си вашият четириног приятел, тогава можете да се обърнете към нас. Доверете ни се, ние ще се погрижим вашето куче / котка да почувства максимален комфорт, по време на престоя си в пансиона. В превод от английски името на хотела – „Best Pet’s Holiday” означава – „Най-добрата ваканция за домашни любимци”. Това е и нашата цел, четириногите ни гости да се чувстват все едно са във ваканция, не само хората могат да ходят на почивка!

Освен екологично чистия район, материалната база и богатия набор от услуги, много важно е отношението на екипа към всеки наш гост. Капацитета на хотела не е голям и това позволява на служителите да подходят индивидуално към всяко куче и котка , да му обърнат нужното внимание и да се съобразят с всички специфични нужди на четириногия гост.

Разгледайте подробно галерията със снимки, страницата с предлаганите от нас условия и услуги . Постарали сме се да направим хотел за кучета и котки Бест Петс Холидей едно хубаво и приятно място, където всеки гост да бъде обгрижван с внимание и любов, да внесем уюта и топлината на дома

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.