Изработване на сайтове, Варна – slavov.bg

Изработка на уеб сайт slavov.bg
Слънчеви инсталации

Изработка на динамичен тип сайт Каталог /каталогизираща система за продукти/, платен дизайн за сайт

Уеб дизайн и изработване на сайтове http://slavov.bg

Накратко за клиента

Изграждането на слънчеви инсталации

На планетата има само една сила, която има достатъчна мощ да влияе на глобалният климат. Само един неизчерпаем извор на енергия, който е безплатен за всички и дава живот в природата. Слънцето !

Славов ООД са специалистите, които учейки се от природата, се развиват в събирането и съхранението на тази енергия. Сега с тяхна помощ всеки може да се възползва от тази енергийна мощ.

Дейността на фирма „СЛАВОВ“ ООД е насочена изцяло в изграждането на слънчеви инсталации осигуряващи гореща битова вода, както за домакинствата, така и за промишлени предприятия, хотели, за отопление на открити и закрити водни басейни.

Стремежът им е да бъдат максимално полезни като осигурят не само доставката на продуктите, но и цялостна консултация, проектиране, гаранционно и след гаранционно обслужване на изградените слънчеви инсталации.

С коректност фирма „СЛАВОВ“ печели доверието на своите клиенти.Те са  на Ваше разположение за да отговорят на всяко конкретно запитване, да Ви запознаят подробно с всички предлагани от продукти и да обсъдят възможностите за бъдещо сътрудничество.

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.