Изработка на продуктов каталог – konsumativ.com

Изработка на уеб сайт konsumativ.jpg
Спред търговия

Изработка на уеб сайт пакет Магазин

Уеб дизайн и изработване на сайтове http://konsumativ.com

Съдържание на пакета уеб сайт

  • изработка на динамичен уеб сайт пакет Магазин с пазарна кошница

Накратко за клиента

С цел по-високо качество на предлаганите от нас материали и възможно най-бързи срокове на доставка, ние създадохме за Вас удобен и лесен за използване електронен магазин. Можете да поръчвате он-лайн, по телефон или по e-mail в удобно за Вас време. „Бориван” ООД работи за Вас без почивен ден. Материалите и препаратите, които използваме, са на водещи мултинационални компании и са сертифицирани за качество и безопасност по: H. A. C. C. P, ISO 14001, ISO 9001.

За да Ви предложи най-ниски цени, фирма  „Бориван” ООД осъществява директен внос на всички свои продукти.

За всеки клиент предлагаме висококачествени стоки с богат асортимент. Нашите съвременни системи и професионални решения за Вашия офис, склад, производство, апартамент  и други помещения, са на много високо ниво.

Освен хигиенни консумативи като тоалетни хартии, индустриални ролки, кърпи за ръце, почистващи кърпи за еднократна употреба, козметични кърпи и много други, ние предлагаме  също така и пълен набор от почистващи препарати и професионално оборудване.

При нас можете да поръчате препарати за почистване на подови настилки, мебели, санитарни възли и всичко останало, свързано с почистващите препарати. Освен хартиени продукти, при нас можете да намерите и оборудване за почистване – мопове, метли, дръжки, държачи, кофи, колички и още много други.

Нашите търговци  са в състояние да Ви предложат професионални консултации в сферата на професионалното почистване.  Освен консултации, те могат да Ви предложат и обучение на Вашия персонал с цел по-високо качество на почистването на Вашия офис.

Основната цел на екипа на „Бориван” ООД е да предложим на всички наши клиенти:  качествено обслужване в бързи срокове и богат асортимент от продукти за всеки клиент, за всеки вкус и всеки бюджет!

Виц за отмора

15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.
Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: 'Точа мечове. Изгодно.