Изработка на фирмен каталог smart-hdl.bg

Изграждане на сайт smart-hdl.bg
Домашна автоматизация

Изграждане на уеб сайт Каталог. Уеб дизайн от галерия с шаблони за изработка на сайтове.

Изграждане на сайтове http://smart-hdl.bg

Съдържание на пакета сайт

  • пакет Каталог

Накратко за клиента

SmartHome-HDL осигурява домашни автоматизирани системи и инсталации, сградна автоматизация и „зелени” сградни технологии.

 

SmartHome-HDL може да контролира всички функции на автоматизираните системи в дома, хотелите, административните и промишлени сгради чрез smart панели, бутони и сензорни екрани.
Това включва:

  • Осветление и неговото димиране;
  • Отопление, вентилация и климатизация (HVAC – Heating, Ventilating, and Air Conditioning);
  • Системи за цялостно аудиоизлъчване и използване на медия;
  • Автоматизиране на щори и сенници;
  • Охранителна система и контрол на достъп;
  • Сценично осветление, шоу контрол, направи-си-сам диско и парти бокс и др.

Решенията за бизнеса включват DMX и баластен контрол, мобилни радио услуги (GRMS) за хотели, елегантни стъклени контакти, детектори за присъствие и пасивни инфрачервени (PIR) сензори, контрол на достъпа и много други.

SMART-HDL е „зелен” продукт, който допринася за намаляване на въглеродните емисии и пестене на енергия, съгласно стандартите за опазване на околната среда.
Новите технологии се развиват постоянно в посока създаването на „по-зелени” структури. Тяхната цел е намаляването на негативното влияние на презастрояването върху човешкото здраве и околната среда, спестявайки енергия, вода и намалявайки замърсяването, което в крайна сметка води до подобряване на средата на живот.
Системата SMART-BUS е наистина „умна”. С протокола SMART-BUS вие ще имате нужда от значително по-малко окабеляване, по-малко тръбопроводи и по-малко човешки ресурс. Тези икономии възвръщат в голяма степен инвестираните в SMART-BUS системата средства.

Друго предимство на SMART-BUS е неограничената възможност за развитие. Протоколът може да се разширява от всяка точка до други SMART-BUS системи, подобно на дървовидна структура. Системата е способна да свързва множество мрежи, всяка с до 65 500 адресируеми устройства на един и същи кабел. SMART-BUS позволява всяко устройство да има различни адресируеми канали и портове – статус I/O (Input/Output), от 2 до16 за устройство.

Виц за отмора

Как да върнем младите хора към религията?'
Отговор:'Пуснете безплатен WiFi в църквите