Онлайн магазин mihailglass.com

Изработка сайт mihailglass.com
Търговия със стъкло

Изработка на пакет уеб сайт Магазин, дизайн на сайт от галерия с шаблони

Изработка сайтове http://mihailglass.com

Съдържание на пакета уеб сайт

  • пакет уеб сайт Магазин

Накратко за клиента

Фирмата е представител и вносител на ръчно произведени стъклени изделия „BTC GLASS DESIGN” Srl.

Компанията “BTC GLASS DESIGN” Srl., със седалище в гр. Букурещ, е създадена през 2000 г., с предмет на дейност производството на декоративни изделия от стъкло, изработени ръчно съгласно стандарта ISO 9001. Работим в съответствие с предложения дизайн или чертежите на клиента, но освен това предлагаме и богат асортимент от собствена колекция. 

Нашата мисия е да предлагаме на клиентите ни изделия от най-високо качество, които изцяло да отговарят на техните изисквания. Екипа отделя необходимото внимание на всяка поръчка и я третира с коректност и професионализъм, както предлага и дизайнерски и технически решения, имайки предвид своя опит. Разбрахме, че покритие на потребностите на нашите клиенти за дълъг срок от време зависи от способността ни да поддържаме висококалифициран персонал, който да е винаги готов да предостави нужната подкрепа за обслужването на клиенти в установените срокове, в най-изгодни условия.

Изпълняваме поетите ангажименти с инициатива и креативност, отчитайки интересите на нашите партньори, като винаги сме настроени в поддържане на добри и дружески отношения. Уважаваме нашите конкуренти, съблюдавайки етическите норми и принципи в бизнеса.
От 2004 г. във фирмата е внедрена и се прилага система за управление на качеството SR EN ISO 9001:2001.

Стратегията ни на мениджмънт е:
Безупречно качество, доставка в уговорените срокове, минимални разходи.

Предлагаме всички стоки и на едро с изключителни отстъпки за търговците. Гарантираме качество и оригиналност на стоките, изгодни условия на поръчки и доставки и оптимално съотношение на качество към цени. Даваме възможност на настоящите и бъдещите ни клиенти да се информират за разнообразието от стоки и изгодни предложения при нас и да направят своите покупки без да губят време.

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.