Павликени, сайт за озеленяване ekzotika-bg.com

Изработка на уеб сайт ekzotika-bg.com
Фирма Екзотика

Изграждане на динамичен уеб сайт с пакет Мини

Уеб дизайн и изработване на сайтове http://ekzotika-bg.com

Съдържание на пакета уеб сайт

Накратко за клиента

Фирма „Екзотика” ЕООД с едноличен управител Даню Георгиев Ангелов е създадена през 2005 година; тя е първоприемник на СД „Екзотика – Ангелов, Косев и Сие”, която води началото си от 1990 г.


Фирмата е със седалище и адрес на управление гр. Павликени; а производството е съсредоточено в градински център гр.Б.Черква.

Върху 120 дка в спезиализирани школи се отглеждат млади видове и едроразмерна растителност. Градинският център разполага с широка гама селектиран висоскокачествен материал, даващ възможност за производство на едногодишни, двугодишни и перенни цветя, иглолистни и широколистни дървета, вечнозелени и опадливи декоративни храсти. В отопляеми оранжерии с обща площ 2.500 дка е организирано производството на многообразие от видове сезонни цветя.

Фирма „Екзотика” ЕООД извършва проектиране, изграждане и поддръжка на паркове и градини, включително изграждане на поливни системи.

От 2000 година, фирмата е основен дистрибутур на една от водешите фирми в Европа- фирмата „Агро” ЧЕ – Чехия, производител на торопочвени смеси, минерални торове, тревни смеси и др.

„Екзотика” ЕООД е основен доставчик на растения и продукти за грижа за растенията във френската верига магазини “Mr Bricolage” и австрийската веригата BauMax.

Цялостната дейност на фирмата се организира и осъществява от професионален екип, който с успех решава проблемите на своите клиенти, при което винаги дава гаранция за качеството на извършваната дейност.

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.