ideizadvora.com

Изработване на динамичен сайт ideizadvora.com
Външен дизайн

Малък информативен тип сайт изработен с помощта на пакет Безплатен. Платформа за изграждане на уеб сайт с админ система, галерия и форма за контакт. Посредством този пакет за изработка на сайтове бе създаден сайт ideizadvora.com като в него са разположени инфорамтивни уеб страници.

Уеб дизайн и изработване на сайтове ideizadvora.com

Накратко за клиента на ideizadvora.com

Изработване на подробен план на целия двор- той позволява дългосрочно развитие на пространствата, които могат да се обособяват и разделят постепенно, за да се постигне желаният резултат.Необходим е както за хората, които се нанасят в нови домове,където озеленяване на практика не съществува,така и за собственици,решили да обновят дворовете си,внасяйки нови елементи и идеи.

Избор на подходяща растителност –това,че едно растение изглежда красиво, не означава, че ще пасне на Вашия двор. То може да бъде неподходящо по различни причини – например, ако обича слънцето, а теренът е твърде сенчест;ако климатичните условия не са подходящи за отглеждането му; ако е твърде претенциозно и изисква много грижи или пък ако е отровно, а в семейството има деца и домашни любимци.Растителността е основния градивен елемент в озеленяването.Тя се използва за обособяване на отделните елементи на двора,за подчертаване или за прикриване на гледки,за оформяне на обеми,за създаване на слънчеви и сенчести зони.Съществен фактор при подбора е и  търсенeто  на балансирани цветови решения,които подчертават цялостната концепция на двора;

Внимание към детайла- Желателно е да се стремим към използване на елементи и детайли, които са в един стил и съотвестват на пропорциите на пространството. Например аксесоари, които са прекалено малки (мебели, растения) няма да придадат топлина и уют на мястото и вашият  двор ще изглежда прекалено оголен; Струпването на твърде много декоративни елементи в градината също може да се отрази негативно.В повечето случаи е достатъчен един акцент, но поставен на правилното място и подчертан по подходящ начин.

Организиране на двора според нуждите на семейството- той трябва преди всичко да отговарят на вашите навици и начин на живот. Много хора оформят екстериора само с мисълта как той ще изглежда, но не и как ще го използват.Така например една дзен-градина би изглеждала чудесно за Вас, но ако имате малки деца или домашни любимци, това не би бил най-добрият избор.Затова помислете предварително за нуждите на всеки един от членовете на семейството си,които ще го използват,и тогава решете каква ще е функционалността на двора или на отделните сектори в него.Само в този случай той  ще Ви достави истинско удоволствие .
 

Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...