Езикова школа, пакет Безплатен – bg.goethe-schule.com

Изгработване безплатен сайт bg.goethe-schule.com
Езикова школа

Инсталирана безплатна система за уеб сайт и изработен сайт на Езикова школа Goethe Schule, предлагаща обучение по немски език. Пакет Безплатен съдържа в себе си малка админ система за редакция и поддръжка на уеб сайт, мини галерия и форма за контакт. Всичко необходимо за изработване на малък информативен тип сайт.

Уеб дизайн и изработване на сайтове bg.goethe-schule.com

Накратко за сайт bg.goethe-schule.com

 

Goethe Schule е езикова школа, предлагаща обучение по немски език, съсредоточена върху новите методи за преподаване. Избрахме онлайн обучението като форма на преподаване, защото то става все по – търсено и предпочитано. С помощта на този вид обучение, всеки може да получи необходимите езикови знания без да се налага да пътува всеки ден до офиса на фирмата – клиентът спестява време и пари по този начин. Всички ученици, пробвали тази форма на обучение, казват, че е подходяща за тяхното обучение по немски език и че има много предимства.

 

Подготвяме за всички изпити и сертификати.

Специализираме се в подготовката на медицински кадри по немски език, които искат да работят в немскоговорящите държави.

Винаги се съобразяваме с потребностити на нашите ученици, следим тяхната успеваемост и акцентираме там, където са техните слаби места. Работим с немското издателство HUEBER VERLAG, по най – новите учебни системи. Резултатите са винаги отлични.

Предлагаме индивидуален подход към всеки един ученик, професионализъм, оценяване всеки час.

 


Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.