Изработване на онлайн магазин, пакет Магазин Gold Мини – golemirazmeri.com

Изработване на онлайн магазин
Изработване на Онлайн магазин, София

Изработване на онлайн магазин, специализиран сайт за търговия с дамска и младежка мода. Сайта е изработен с платформа за онлайн магазин, която предлага възможността да се изгради многоезичен електронен сайт, разполагаща с различни валути и автоматичното им прекалкулиране на цените при смяна на една валута с друга. В началната страница на сайта е направено малко слайдшоу, което предава раздвиженост на визията. За актуалността на сайта е направен модул, който показва последните осем артикула добавени в онлайн магазина. Добавена е фейсбук кутия към сайта. Организирани са различни методи на плащане – банков превод, eBG, PayPal. Реализирана е възможността за включване на безплатна доставка при достигане на определена сума от една поръчка. Изработена е секция за промоции, която се визуализира в дясната част на сайта.

Уеб дизайн и изработване на сайтове golemirazmeri.com

Накратко за сайт golemirazmeri.com

 

Магазин „ Макси чар” е специализиран в дамска и младежка мода големи размери от 48 до 60. Предлагаме секси облекла, макси блузи и връхни дрехи, големи размери дънки, панталони и рокли. В нашия онлайн каталог ще намерите също макси размери бельо, пижами и халати. Моделите ни са специално проектирани за закръглени фигури, за да се чувствате удобно, да изглеждате красиви и секси. „Макси чар” е вашият магазин за достъпни и атрактивни облекла макси размери.

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.