Онлайн борса за бебешки и детски дрехи, пакет Магазин Макс Gold – lili-kids.com

Изработка на онлайн магазин
Онлайн магазин за детски стоки

Изработване на онлайн магазин с пакет Магазини Макс Gold. В този сайт електронния магазин е изработен с два вида потребители. Потребители с цени на дребно и потребители с цени на едро. При логване на потребителите всеки един от тях вижда цените предназначени за неговата група. Така с изработка на един онлайн магазин е постигнато продажба на бебешки и детски стоки на едро и дребно. В онлайн борса за детски и бебешки стоки може да се поръчва както единични стоки, така и цели пакети с номерация. Всеки един продукт в продуктовия каталог има своя вътрешна страница и участва индивидуално в класацията на гугъл. Продуктовия каталог е с неограничен брой категории и стоки. Особено важно за клиентите бе внасянето на веднъж на стоките, като всяка стока има опции как да бъде представена за потребители на дребно, и съответно потребители на едро. Това спестява време за внасяне на стоките в онлайн магазина от страна на поддържащия персонал през админ системата. Богата админ система, която дава възможност на собствениците на сайта да имат пълен контрол върху менюта, категории, стоки, продажби, доставка и начин на плащане. Изработен е модул за визуализация на онлайн количка с помощта на която се осъществува онлайн продажбата в сайтовете предназначени за онлайн търговия.

Уеб дизайн и изработване на сайтове lili-kids.com

Накратко за сайт lili-kids.com

Онлайн борса за бебешки и детски дрехи Lili Kids. Тук ще намерите голямо разнообразие на бебешки и детски стоки. В сайта може да поръчате бебешки и детски стоки както на дребно, така и на едро.

Фирма Лили-Кидс развива успешна дейност в региона на град Велико Търново. Базирана е на търсенето от наши дългогодишни клиенти и съответно задоволяването на техните изисквания. Обектите ни са разположени на територията на града, като в четири от тях предлагаме детски дрехи и играчки, и един специализиран магазин за детски обувки. Фирмата работи с продукти внос от Турция, Китай, Англия, Италия и Румъния.

Успешното съчетаване на атрактивна цена и високо качество, ни помогнаха да се утвърдим на пазара повече от 9 години. Нашите основни приоритети са градивност и креативност, като единствената ни цел е да задоволим Вашите потребности. За Ваше улеснение предлагаме и разнос до вратата на търговския Ви обект.

Прозрачност, бързина и точност са в основата на предлаганите от нас услуги! 

„Лили Кидс“ работи с куриерска фирма Speedy, като цената за доставка за клиенти на дребно е 6.00 лв. за цялата страна, а при поръчка над 50.00 лв. – БЕЗПЛАТНА. За търговци на едро при поръчка над 200.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...