Паркетни услуги и циклене, пакет Безплатен – ciklene.net

Циклене и паркетни услуги
Паркетни услуги и циклене

Сайта за паркетни услуги е изработен с помощта на пакет Безплатен. Това е малка безплатна платформа за създаване на неограничен брой вътрешни страници за един уеб сайт. Системата за изработване на сайт разполага с админ панел, чрез който лесно се редактират и поддържат информативните страници на сайта. В пакета има и малка галерия за сайт, а също така и форма за контакт с посетителите на сайта. Всички информативни страници на сайта имат мета описание и ключови думи за добра класация в Гугъл. При изработка на такъв тип уеб сайтове клиента сам нанася своите материали през админ системата. Тя е изключително лесна и интуитивна за работа, дори за лица без технически познания за изграждане на сайтове.

Уеб дизайн и изработване на сайтове ciklene.net

Накратко за сайт ciklene.net

Бригадата ни е основана през 2002г. от компетенти и професионални майстори занимаващи се предимно в областа на подовите настилки и по-конкретно в поставянето и обработването на естествени паркети.С течение на годините професионалистите ,които работят в бригадата се развиват и използват новостите и най-новите технологии излезли на пазара в областа на подовите настилки както от естествено дърво така и в поставянето на ламиниран паркет.Качеството и професионалността на бригадата е едно от най-високите както в софия така и в страната.Техниката и качеството ,с което работят майторите е високо и строго индувидуално за всеки клиент.Всеки адрес се разглежда професионално и се намира най-добрия начин за обработка на паркета съобразено с желанията на клиента.Машините с които работим са професионални и максимално обезпрашени,което ви дава възможност да използвате нашите услуги по всяко време на годината.Лаковете и материалите които се използват са италиански и с високо качество предназначени специално за подови настилки.Повечете от продуктите са на полиуретанова основа,бързосъхнещи ,което позволява в максимално малки срокове вашият паркет да бъде изциклен и лакиран.Услугата циклене и лакиране ви дава възможност да обновите и преоткриете естествения ви паркет. Работим с обезпрашени машини.

Виц за отмора

Истинският програмист слага до себе си две чаши - едната с вода в случай, че му се допие, другата чаша - без вода, в случай, че не му се иска.
А истинският администратор слага четири чаши. Другите две - в случай на отказ на първите две.