Производство на бетонови изделия, пакет Безплатен – asakov.com

Производство на бетонови изделия
Производство на бетонови изделия

Използване на пакет за изработка на сайт – Безплатен тип. Безплатната платформа за създаване на уеб сайт предлага възможност за неограничен брой вътрешни страници и редакцията им. Това са т.нар. информативни уеб страници. Такъв тип страници служат за представяне на дейност, услуги или продукти в един интернет сайт. Безплатния тип уеб сайт се използва именно за анонсиране на интернет обществото за дадена фирма, услуга или стока. Това е най-изгодния вариант за начало на вашето интернет присъствие. Админ системата позволява качване на изображения, таблици и графика през интерфейса си.

Уеб дизайн и изработване на сайтове asakov.com

Накратко за сайт asakov.com

Ние сме малка семейна фирма, която неспира да разширява продуктовата си гама и успешно се налага на пазара с производство на бетонови изделия: Тротоарни и декоративни плочки, Облицовки, Коминни тела, Оградни блокчета и др. Наш приоритет е да предложим на бъдещите ни клиенти качествени продукти на конкурентни цени . Eто защо ние работим с вносни материали като: оксидна боя за бетон марка TR-303. Y-710 .HM-470 . BR-600. внос от Чехия / пластификатор СП-1 внос от Русия / ускорители КХ внос от Украйна / Търговската ни политика е изключително либерална и склонна на компромиси към настоящи и бъдещи клиенти: строителни борси , фирми за строително-ремонтни дейности, магазини и търговци на едро !

Производство на:

  • Тротоарни плочки
  • Облицовки
  • Декоративни плочки
  • Изделия от вибро-пресован бетон
  • Други изделия от бетон

 

Виц за отмора

Истинският програмист слага до себе си две чаши - едната с вода в случай, че му се допие, другата чаша - без вода, в случай, че не му се иска.
А истинският администратор слага четири чаши. Другите две - в случай на отказ на първите две.