Сайт за автомобили, пакет Класик – arenacars.com

Сайт за автомобили
Сайт за автомобили

Изработкване на конструкция за сайт тип статийна директория. За изработката на този тип сайт е използвана конструкция пакет Класик. Сайта е подразделен на секции, като всяка секция си и ма свои категории изнесени в лявото меню на сайта. От своя страна пък всяка категория от уеб сайт-а има неограничен брой вътрешни страници. Всички страници се изработват през админ система за управление и изграждане на уеб сайт. Тъй като такъв тип сайт се нуждае от твърде честа редакция и актуализация, в процеса на изграждане на сайт-а е предвидено използването на галерия, като се характеризира с това, че снимките се качват като един пакет /предварително оразмерени/. Системата автоматично генерира малки изображения за тъмпнели и ги разполага по четири снимки на ред. Галерията има неограничен брой подкатегории. Използвани за допълнителни модули, които показват последните публикувани статии в сайта, както и модул тип „популярно“ – това са статиите с най-голям брой преглеждания.

Уеб дизайн и изработване на сайтове arenacars.com

Накратко за сайт arenacars.com

Българският сайт за автомобилни снимки. Автомобили, хибриди, електрически коли, концепции, тунинг, ретро. Автомобилни изложения. Реклама.

Един различен сайт в света на автомобилите. Сайт в който се поместват интересни статии за автомобили и всичко свързано с тях. Снимки и изображения, интересни и любопитни факти

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!