Сайт за фотографско ателие, пакет Мини – fotojg.com

Изработка на сайт за фотограско ателие
Сайт на фотографско ателие, Русе

Изработка на уеб сайт с пакет Мини. Изработване на уеб сайт за фотограско ателие или сайт за фотографи на свободна професия. В изработката на уеб сайт е наблегнато на създаване на една прекрасна галерия за уеб сайт с множество категории и подкатегории. Предвидена е възможността да се качват снимки „на куп“ през админ системата на сайт. Това означава, че предварително след обработката на снимките се събират в един пакет тип zip или rar /архивирани пакети/. След което този пакет от снимки се ъплоудва през админ системата. Указва се в която категория на галерията да се разархивита и поставят снимките. Системата за галерия има вградени скриптове за автоматизирано оразмеряване на малки изображения, което пести време за поддръжка на галерията. Буквално с няколко клика се качват стотици снимки в галерията. Админ системата е с приятен интерфейс и с леко обслужване, като е съобразена изцяло с нуждите на един фотограски уеб сайт. Дизайна на сайта е авторски, изработен специално за нуждите на фото ателие Юг. Банера за сайта е изработен с материали на клиента.

Уеб дизайн и изработване на сайтове fotojg.com

Накратко за сайт fotojg.com

Юлия Гарбозанова може да бъде наречена „фотограф от кариерата”, макар това определение да се използва за дипломати. Работи в гр. Русе – град, в който над 30 години протича цялата й професионална кариера откакто завършва института по полиграфия и фотография „Юлиус Фучик” в София. Преминава през цялата производствена йерархия на ДФ „ Българска фотография” – Русе, ръководи фотоателиетата в града, а по-късно и цялото фотопроизводство. За кратко работи като фоторепортер във в. „Рунсенски стандарт”, а след 1995 г. осъществява своята дейност и опит в собствени фотоателиета.

Професионалната дарба на фотографката събужда възхищението на мнозина неини колеги. Ето мнението на Корнелия Петрова, работила години заедно с нея: „Юлия има вроден художествен поглед и от най-малкото нещо може да направи чудесна снимка”. Литературният критик и управител на Клуба на дейците на културата Петър Петров споделя: „Възхищавам се от фотографския талант на Юлия да експонира най-скрити нюанси от психиката и характера на личността, уловена от нейната камера. Това е присъщо само на големите художници.”

В сайта ще намерите: Професионално фотозаснемане на сватби, кръщенета, детски рождени дни, юбилеи, спорт, портретна фотография и всичко ,което трябва да остане като спомен от вашите най-скъпи моменти.

Виц за отмора

Потребител: Не ми работят цифрите на клавиатурата, помогнете.
Админ: Натиснете numLock.
Потребител: Вече десет пъти го натиснах.
Админ: А, трябва нечетен брой пъти!