Сайт за хотел Белите брези, пакет Мини – ekozona.info

Туристически сайт Белите брези
Туристически сайт Белите брези

Това е класически сайт за хотел. Изработка на сайт за туризъм – тип хотел. Сайта съдържа информативни страници за хотел, механа, спортна площадка, туристически атракции, забавления и др. Изработена е галерия за сайт, като всяка една нейна категория е предназначена за отделна вътрешна страница на уеб сайта. Галерията разполага с лайт ефект на визуализиране. Изработен е модул за анкета и гласуване през сайта, а също и панел за онлайн посетители. Сайта е двуезичен, като е изработена система за езичност на сайт. За изработка на сайт тип хотел е използван пакет Мини, характеризиращ се с много добра СЕО оптимизация и админ система с помощта на която може да се редактира не само съдържанието на вътрешни страници на сайтове, а и техните менюта, панели и модули. Дизайн за сайт – уникален, изработен за клиента с негови материали и идеи. Изработването на уеб сайт за промотиране на хотел отнема около 7 дни при готови материали.

Уеб дизайн и изработване на сайтове ekozona.info

Накратко за сайт ekozona.info

Само на 20 км от гр. Гоце Делчев в близост до с.Гайтаниново целогодишно можете да се насладите на:

 • Невероятен пейзаж
 • Уют и спокойствие
 • Активен отдих
 • Традиционна кухня
 • Спортен риболов

Екозона „Белите скали” е разположена в резерват „Славянка”, който е част от защитените територии по „Натура 2000”. Намира се на мястото на бивша кариера за добив на мраморни блокове, която е функционирала до 2006 година. Поради обилните изворни води се роди идеята да се прекрати добива и се създаде това красиво място.

Екозона „Белите скали” предлага спокойствие на своите гости, потапяйки ги в незабравимата атмосфера на отминалите времена.

Добър асфалтов път води до екозоната. Пътя се подържа проходим през цялата година. Посещението на зоната е възможно всеки ден. Комплексът разполага с обширен собствен паркинг.

Хотелът е разположен в красива местност, близо до водоем, на спокойно и тихо място.

Хотел „Белите скали” разполага с:

 • 12 двойни стаи с възможност за допълнително легло.
 • 2 апартамента с камини

Всяка стая е оборудвана с мини бар, климатик и телевизор. Гостите на хотела могат да ползват сауна, външно джакузи и фитнес зала. Големината на обекта позволява да се обслужва лесно и бързо.

Механата разполага с 50 места, външно барбекю и лятна градина, които Ви очакват през всички сезони на годината. Подходяща е за делови срещи, семейни тържества, годишнини и частни партита, романтични вечери и други празници. За гостите, които обичат музиката и искат да попеят, механата предлага караоке.

Механата със своето разнообразно меню дава възможност на гостите да се насладят на традиционната българска кухня, а топлината на камините допълва усещането за спокойствие и уют. Тук могат да бъдат приготвени и уловената от Вас риба.

Лятната градина с откритото барбекю е предпочитаното място на нашите гости през топлите дни. Градината предоставя възможност за палене на открит лагерен огън и прекарване на незабравими мигове сред природата в Екозона”Белите скали”.

В обширната площ на екозона „ Белите скали” са изградени удобни места за излети, екомаршрути и велопътеки. В близост до водоема може да се ползват заслони с обособени огнища , където можете да си приготвите на жар дори и уловената от Вас риба.

Водоемът, с голямото си разнообразие на видове риба, дава възможност за организиране на спортен риболов. Тук може да уловите пъстърва, шаран, сом, бял амур, мряна, толстолоб и есетра.

Предвидени са награди за улов на трофейни екземпляри ! Организиране на различни събития – зелени училища, фотографски, художествени и каменоделски пленери.

Географското местоположение на екозона „Белите скали” дава възможност за организиране на посещения на културно-исторически и природни забележителности в региона и съседна Гърция, като :

 • манастир „Свети Георги Победоносец” – гр. Хаджидимово,
 • крепостта „Свети Димитър”,
 • археологически обект в м. „Козлука”,
 • природeн резерват „Славянка” и „Гоцев връх” /Алиботуш/ ,
 • екоселище „Омая”,
 • древния римски град „Никополис ад Нестум”,
 • архитектурния резерват „Ковачевица”,
 • пещерата „Ангитис”, „Каменния театър” и др.

Любителите на зимните спортове могат за 90 минути да стъпят на белите писти на ски курортите Банско или Фалакро – Гърция. На 25 км. се намира известния с минералните си извори и плувни басейни курорт Огняново.

Само след 15 минути пътуване може да посетите южната ни съседка Гърция, където в близост до границата се намират красиви местности и селища. А ако желаете само след час време може да усетите морския пясък и да се потопите във водите на Бяло море.

 

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.