Сайт за църква, пакет Безплатен – epc-pernik.com

Изработка на сайт за църква
Сайт за евангелска църква

Изработка на безплатен сайт за църква. Този сайт е изработен с помощта на пакет Безплатен. При този пакет инсталираме малка система за изграждане на уеб сайт с прилежащата й админ система. Безплатен пакет за изработка на уеб сайт е подходящ за онези лица или фирми, които имат ограничен бюджет за своето интернет представяне и същевременно разполагат с време за да нанесат своите вътрешни уеб страници в сайта. Админ системата се характеризира с изключително лесен интерфейс. За боравенето с нея не са нужни никакви технически познания, а само компютър и интернет връзка. В системата за изработка на уеб сайт има вграден уеб редактор. С негова помощ бързо може да форматирате своя текст в различен шрифт и размер, да го оцветите в подходящ цвят който да изберете от палитра, да вмъкнете списъци, таблици и т.н. Безплатен уеб сайт се характеризира с бърза изработка, лесна поддръжка на уеб сайт, бързо генериране на мини уеб галерия и контакт форма за сайт. За изработване на сайта бе използван темплейт предоставен от галерията ни за безплатни шаблони за сайтове. Уеб дизайна на шаблона бе променен с изгледа на самата църква, така че да пасне на същността на уеб сайта.

Уеб дизайн и изработване на сайтове epc-pernik.com

Накратко за сайт epc-pernik.com

Евангелската петдесятна църква в Перник е една от първите петдесятни църкви в България. Историята на нейното създаване ни връща към далечната 1920 година. По това време в Перник има малка група хора, които редовно посещават православните богослужения, но желаят да знаят повече за Библията. Често те се събират заедно да четат Словото Божие и да разискват върху него. Между тях има инженери, лекари и един магазинер. По това време Перник е „обетована земя“ за много хора, тъй като мината може да им предложи работа. Магазинерът Георги Мирковски има милостиво сърце. Той дава подслон на неколцина бедни миньори, като ги приютява в една барака, бивш склад. Миньорите заживяват в комуна, делейки всичко по равно, а Георги Мирковски често им чете от Библията. След известно време, без някой в Перник да е очаквал това, пристига особен гост: Дионисий Заплишний, руснак, дошъл от САЩ в България, тъй като  съпругата му е българка. Неговата мисионерска дейност го прави известен като основател на петдесятното движение в България. Така през 1920 г. възниква петдесятната църква в  Перник.


Пастир на църквата е Александър Станков Иванов, роден на 7 декември 1953 г., диломиран теолог.

От 1981 г. насам е член на Духовния съвет на ЕПЦ Перник. На 16 март 1988 г. е ръкоположен за дякон, а на 27 ноември 1994 г. е избран за секретар.

От 14 май 1995 г. е ръководител на църквата, като на 16 ноември 1999 г. е ръкоположен за пастир. Семеен , с две деца.


От 2005 година църквата притежава собствена модерна сграда за провеждане на своите събрания.  Сградата разполага с голяма зала за 200 човека, малка зала, библиотека и други помещения на обща застроена площ 500 m2.

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!