Сайт на онлайн списание, пакет Класик – magazine-us.com

Направа на сайт за списание
Онлайн спортно списание, София

Изграждане на уеб сайт за спортно онлайн списание. Разработена секция за теглене на файлове тип pdf в уеб сайта, както и секция за онлайн разглеждане на списанието. Онлайн преглеждането на списанието се базира на флаш разлистване, напълно управляемо от админ системата на уеб сайта. В админ системата се уреждат броеве на списанието, качват се снимки от вътрешните страници и кориците, след което специален скрипт показва страниците на екран като уникално флаш разлистване на книга. Разлистването може да е страница по страница, управляемо от посетителя, както и автоматично страница след страница без намесата на потребителя в сайта. Изграждането на дизайн на уеб сайта е направено с шаблон от платените професонални модели за изработка на уеб сайт, като е модифициран по желание на клиента в син цвят. Добавени са бутони и спортни лога на фирми. Разработено е лого за фирмата. Това е типично изработване на динамичен уеб сайт с богата админ система с която може да се управлява абсолютно целия уеб сайт.

Уеб дизайн и изработване на сайтове magazine-us.com

Накратко за сайт magazine-us.com

American Sports е най-новото Online списание с изцяло спортна насоченост. В него можете да намерите информация за не толкова популярните при нас, и силно разпространени спортове в United States Of America като: NBA, NHL, MMA, Boxing,NASCAR, MLB, NFL и др.

Идеята на нашето списание, е да се различава от всички продукти до сега на пазара. Докато сте на работа пред компютъра, или вкъщи на удобното кресло, да разлиствате списанието намирайки информация, която би ви била интересна.

Online Списанието е изцяло безплатно ! ! !

Enjoy !

Magazine-us.com Ви предоставя новините от света на спорта,зад океана такива, каквито са. Нашият екип от отлични журналисти работи денонощно, за да не пропуснете изявите на любимите си спортисти.

Нашата цел е да предоставяме интересна, актуална и достоверна информация, включваща широк спектър от спортни теми. При нас всеки фен ще намери нещо за себе си – новини, коментари, анализи, статистика и др.

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.