Изграждане на туристически портал, tophoteli.info

Изработка на туристически сайт
Туристически каталог

Туристически портал за България. Изработка на каталог за хотели и туризъм. В ползването на сайта, потребителите могат да внесат туристическа информация за своя туристически обект, която се съхранява в база данни. Всеки един потребител може да се регистрира в сайта и да попълни специално създадената форма за туристически обект. За да се индефицират потребителите в сайта има разработени скриптове /т.нар. бисквитки/, които изпращат информация: час на влизане в сайта, престой в сайта, публикувани статии, коментари или дадени гласове, използван браузър и неговата версия. Сайта е разработен на принципа на категориална структура, като обектите могат да бъдат класифицирани както по населено място, така и по своето предназначение. При изработка на сайт тип информативен каталог се изгражда силно разклонена база данни, в която се съхраняват подадената информация от самите потребители. Сайта разполага и с подробна търсачка за бързо намиране на туристическите обекти. Изработеният сайт се отличава с добра навигация и семпъл и изчистен дизайн.

Уеб дизайн и изработване на сайтове tophoteli.info

Накратко за туристически каталог tophoteli.info

Туристически каталог представящ хотели, вили, къщи за гости, спа центрове, селски туризъм, балнеология, градски хотели и квартири. Топ хотели представя подробна информация за почивни и хотелски бази в България. Застъпени са основно и хотели Варна , хотели Слънчев бряг, Къщи за гости, СПА хотели, хотели Созопол, хотели Златни пясъци и т.н. Каталога за туризъм в България има за цел правилното съхранение и използване на туристическа информация, предоставената от потребителите.

Планирането на почивки и ваканции на море и планина през 2012 ще е по-удобно и лесно с офертите от сайта. Това е и основната цел на самия туристически портал.

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.