Изграждане на фирмен сайт за мебели, пакет Лесен – mebelimechta.com

Сайт за мебели
Сайт за мебелна фирма

Изработване на фирмен сайт – сайт за мебели

Фирмен сайт. В съвремието ни всяка фирма има свой уеб сайт, на практика фирменият сайт се превърна в нещо задължително защото е най-добрата и най-евтината интернет реклама. Един фирмен сайт е представяне на пълната гама от услуги на една фирма, придружен с много илюстративни материали и текстове. Често фирменият сайт е изработка на информативен тип сайт.

Пакет Лесен за изработване на сайт е съчетание между фирмени сайтове и информативни сайтове, като предлага неограничен брой вътрешни страници, допълнителни езици, галерия тип портфолио, форма за контакт, запитване или поръчка. Разполага с уникална административна система на принципа на "дръпни и пусни". На практика всеки един собственик на фирмен сайт лесно и по всяко време може да администрира, допълни или обогати своя уеб сайт без да притежава никакви специализирани умения. 

Уеб дизайн и изработване на сайтове mebelimechta.com

Накратко за интернет сайт Мебели Мечта

 

Фирмен сайт “Мебели Мечта” е създаден с цел да помогне на хората да реализират своите идеи и мечти, без да се налага да се ограничават в определени модулни системи и точни размери.

Несъмнено, всяко жилище и офис трябва да носи духа на своя обитател. Затова нашата основна цел е да Ви изслушаме, да Ви дадем професионални, но не натрапчиви съвети, като успоредно с това създадем един практичен и качествен продукт, съобразен с Вашите предпочитания.

Ще се радваме, ако ни се доверите:

• За обзавеждането на вашето жилище, офис или ателие;
• За обновяването на вашите стари мебели;
• За изработка на отделни елементи от дома ви;

Без значение какъв е обема на вашата поръчка или колко нестандартни са идеите ви, ние ще ви отвърнем с отзивчивост и коректно отношение!

С пожелание за бодър дух и домашен уют!

 

Виц за отмора

15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.
Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: 'Точа мечове. Изгодно.