Изработване на електронен магазин, floreabg.com

Изработване на електронен магазин
Сайт с електронен магазин

Изработка на сайт с електронен магазин. За направа на сайт е използвана CMS платформа Joomla с разработен компонент VirtueMart, специално за онлайн търговия. Клиента има на разположение богата административна система с чиято помощ може да добавя, скрива или изтрива вътрешни страници, категории или продукти. Въвеждането на един продукт в електронния магазин се състои от попълване на няколко полета и качване на изображения на продукта. Въвеждането е бързо и отнема не повече от 2 минути.

Уеб дизайн и изработване на сайтове floreabg.com

Накратко за електронен магазин – сайт floreabg.com

Тук представяме изработка на онлайн магазин или с други думи изработка на Електронен магазин. Най-общо казано, това са уеб сайтове продаващи продукти или услуги онлайн с интегрирани онлайн разплащания. Един сайт тип онлайн магазин разполага с потребителска кошница, различни видове доставка /обикновено те се администрират през админ панел/, а в някои случаи и с различни валути.

Сайта е изцяло ориентиран към англоезични онлайн потребители.

Онлайн магазин за качествена козметика и парфюми. Директно от производители и вносители.

Всички продукти са с гарантирано качество и произход. Уеб сайтът предлага на вашето внимание парфюми за мъже и жени, унисекс парфюми, комплекти, душ-гелове, део стикове, дезодоранти, автършейви, лосиони за тяло, продукти за нокти, спа продукти от мъртво море и много други.

 

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!