Изработка на медицински сайт, dimedicalhelp.com

Изработване на медицински сайт
Изработка на медицински сайт

Изработване на медицински сайт. Сайтът е изработен с помощта на пакет Лесен. Изработката на сайт включва в себе си инсталация на CMS система, разкриване на база данни и изграждане на уеб дизайн темплейт за вътрешните страници на сайта. Изграждане на информативен тип сайт. Тази CMS система за направа на уеб сайт се характеризира с изключителна лекота и простота на боравене с придружаващите я инструменти. Изградена е на принципа влачи и пусни. Поддръжката на сайта е лесна като детска игра. С лекота се добяват заглавия, текстове, изображения, видео, файлове за теглене или галерии със снимки. Към сайта е изработена допълнително форма за медицински изследвания.

Уеб дизайн и изработване на сайтове dimedicalhelp.com

Накратко за сайт dimedicalhelp.com

dimedicalhelp.com е сайт – информационен център за лечение в чужбина. Тяхното мото е „Добрите решения изискват добра информация!“

Само когато сте достатъчно информиран, можете да вземете активно участие в собственото си лечение. Здравеопазването е динамичен сектор с непрекъснати иновации. Те ще Ви помогнат да се ориентирате коя и къде е най подходящата болница за вашата планова операция или лечение. Ще Ви осигурят второ медицинско мнение и  информация за различни форми на подпомагане.

Една от болниците с които работят е Университетската болница в Хайделберг-40 специализирани клиники под „една шапка”.7300 служители и 1200 световно признати професори се грижат за хиляди пациенти от цял свят. През 2004 година в Хайделберг е основан първият Национален Център за туморни заболявания, който работи в тясно сътрудничество с Националния център на Германия за изследване на рак. Университетската болница в Хайделберг е в челните редици в световен мащаб по биомедицински науки и в топ 10 в света по съвременни съоръжения, висок стандарт на обслужване и висока степен на компетентност.

В Германия отдавна диагноза рак не означава смъртна присъда!

В центъра на вниманиението са онко-пациентите! Центъра по онкология  е признат за един от световните  лидерите в борбата с ракови заболявания.Оборудван с високотехнологична апаратура достъпна само за няколко болници в света.Изследоватетелския център  и лечението са под един покрив и на практика последните постижения в медицината се прилагат веднага. Хиляди пациенти  се възползват от най модерните иноваторски процедури  и техники за точна диагностика с високо ниво на безопасност.

Потърсете ни за повече информация… Всички консултации са напълно безплатни. Ще Ви заредят с оптимизъм, увереност и надежда да се справите с тежкия здравословен проблем. И помнете – здравето е преди всичко  Ваша отговорност.

Виц за отмора

15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.
Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: 'Точа мечове. Изгодно.