1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. /
  4. Изработка на сайт за мебелна фирма, пакет Мини – dimat-omega.com

Изработка на сайт за мебелна фирма, пакет Мини – dimat-omega.com

Сайт за мебелна фирма
Сайт на мебелна фирма

Изработване на сайт с пакет Мини. Това е изработка на сайт, типична за портфолио на една фирма или така наречения фирмен уеб сайт. Функционалността на сайта се базира на една съвременна и динамична уеб галерия за сайт. Тя е предназначена за създаване на неограничен брой категории и подкатегории, в които могат да бъдат качени и визуализирани различни изображения показващи дейността на фирмата. Това спестява време на самите собственици на сайт, тъй като по всяко едно време могат да добавят нови изображения, с които да онагледят услугите. Както знаете една снимка може да разкаже десен пъти повече неща от един текстов абзац.

Пакет Мини има много лесна администрация. Редактирането на един уеб сайт спестява време и усилия с този софтуер. Възможни са два начина на редакция на сайт: чрез директно логване в сайта или през специален админ панел. В първия случай разхождайки се като посетител в сайта, вие може да кликнете и да промените съдържанието си, без да губите време – променете директно в самата уеб страница. Във втория случай през админ панела за поддръжка на сайт можете не просто да редактирате своя сайт, а и да създавате нови страници, бутони или менюта.

Уеб дизайн и изработване на сайтове dimat-omega.com

Накратко за мебелна фирма dimat-omega.com

 

ПЪРВОКЛАСНО МЕБЕЛНО ОБЗАВЕЖДАНЕ!

 

Дизайн и функционалност на кухните Димат Омега Мебел,изработени в перфектна хармония с висококачествени материали и уникални комбинации, съответстващи на съвременния начин на живот и отговарящи на нуждите на домакинството. Изборът е Ваш! Можете да изберете цветовете, материалите и цените, които най-много Ви подхождат.

 

оценка / 5 ; гласове:

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.