Изработка на сайт за почистване, пакет Безплатен – homeshine.org

Изработка на сайт за почистване
Сайт на почистване и поддръжка

Сайтът е изработен по пакет Безплатен. Ние предлагаме изключителната възможност при поръчка на домейн име и хостинг за сайт, да получите напълно безплатно готова за използване платформа за изработване на сайт. Това е малка CMS система за изработка на сайтове, с чиято помощ лесно и бързо може да създадете неограничен брой вътрешни страници за уеб сайт. Страниците се редактират в графичен режим с помощта на уеб редактор, наподобяващ работа в MS Word, което я прави лесна и интуитивна за употреба. Системата разполага и с малка онлайн галерия в която може да се изложат както изображения, така и графики.

В процеса на изграждане на сайта, клиента предостави графичното си лого, което вградихме в предварително избрания темплейт за сайтове от галерията ни за изработка на безплатен сайт. Страница Контакт е направена с онлайн форма за контакт със собственика на сайта.

Уеб дизайн и изработване на сайтове homeshine.org

Накратко за фирма в областта на услуги по почистване и домоподдръжка homeshine.org

 

Home Shine е иновативна и бързо развиваща се компания в сферата на услугите, по специално в Управлението на етажна собственост и комплексното обслужване и поддръжка на сгради и комплекси. Фирмата оперира на територията на цяла София, поддрържа, почиства и управлява множество жилищни и обществени сгради.

Нашата обща цел е да Ви отменим в рутинните дейности, които често изяждат необходимото Ви за бизнес или личен живот време. Бихме могли дискретно да улесним това като поемем хигиенизирането на общите части или жилището /офисът/ Ви, домоуправлението, грижата за зелените площи. Ще Ви спестим безкрайните разправии с десетки фирми и частни лица подизпълнители като чистачки, метачки, градинари, „майстори“ и какви ли още не.

Ние не сме поредната фирма предлагаща „модерни“ услуги, доставете си удовлствието да се уверите лично. Малко достъпен лукс и добро обслужване в трудни времена не е излишен.

Нашата цел е да oсигорим достъпни услуги на достъпни цени. Това става като разгледате всички предлагащи услуги на нашата фирма и изберете някоя,след това отидете на контакти и се свържете с нас.

Поздрави от екипа на Home Shine !

 

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.