Изработка на сайт онлайн магазин, dreshkizabebe.com

Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин

Изработване на сайт с електронен магазин. Представяме ви една стандартна изработка на онлайн магазин. Всяко едно изграждане на сайт тип онлайн пазаруване, се основава на подробно описание на продуктов каталог. При изработката на сайта е направена конструкция от категории, съдържащи групирани продукти. Категоризацията на продуктите може да се управлява през админ панел. Всеки един продукт от онлайн магазина си има своя интернет страница в която са разположени негови снимки, описание, избор на номер и цвят. Използвани са модули за визуализация на Промоционални продукти, Най-продавани продукти, както и интеграция на фейсбук кутия. Потребителите на сайта могат да поръчват продукти през сайта без регистрация. За целта след избор на продукт, посетителите на сайта трябва да впишат своите данни за поръчката – имена, адрес, начин на доставка. Данните от поръчката се записват в база данни и се изпращат на имейла на собственика на онлайн магазина. Разработен е индивидуален дизайн за сайт по идея на клиента.

Уеб дизайн и изработване на сайтове dreshkizabebe.com

Накратко за сайт dreshkizabebe.com

 

Детски магазини  „Пебълс“ повече от 10 години се стараят да радват своите клиенти с качество и добри цени на детски дрешки и обувки.

Сега вече магазина разполага и със сайт за онлайн пазаруване!

Изберете от нашият онлайн каталог страхотни, качествени, красиви и модерни дрешки за вашето дете.

Пазарувайте удобно и сигурно и облечете вашето малко момченце или момиченце в комфортни и шик дрехи на разумни цени.

Имаме голямо разнообразие на облекла за всяка възраст, от новородено бебе до дете на 14 години.

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!