Сайт за пачуорк, teaketquiltshop.com

Изработване на сайт за пачуорк
Сайт за пачуорк

Изработка на сайт тип портфолио. Перфектен уеб дизайн, наситен с ефектни скриптове. В горната част на сайта е разположено хоризонтално меню, което има ефект на движеща се плочка. Съчетанието на слайдшоу с големи цветни бутони прави сайта уникален като дизайн. Слайдшоуто е изработено от скрипт, който се поддръжа през админ панела, така поддръжката на сайта е изключително лесна. Самата администрация е с възможност за пълна редакция, включително и на менютата към вътрешните страници. В сайта е изработена уеб галерия с неограничен брой категории и изображения в тях. В сайта има изработени няколко информативни блока – за курсове и уроци, както и за портфолио и видео. Видеоклиповете включени в сайта са посредством услугите предоставяни от youtube.

Уеб дизайн и изработване на сайтове teaketquiltshop.com

Накратко за сайт teaketquiltshop.com

Тийкет Куилт Шоп е първият магазин, предлагащ едновременно материали за пачуърк, курсове и готови пачуърк произведения в България. Стремим се да помогнем на пачуърка да достигне до повече българи – и като прекрасно хоби, и като частица достъпно изкуство в дома.

Тийкет Куилт Шоп предлага шиене на пачуърк по поръчка! Заедно ще изберем дизайн, цветова комбинация и размери, за да може вашият пачуърк да е наистина вашият – най-добре да пасва на дома, стаята и вас самите!

Искате пачуърк, ушит от ваши платове? Няма проблем! Това значително ще намали цената на услугата. Единственото условие е платовете да са от неразтеглив памук, за да може пачуърка да изглежда традиционно и да живее достатъчно дълго в дома ви.

Независимо дали искате одеало, покривка, играчка или декорация, не се колебайте да ни потърсите! Радваме се на всяко предизвикателство, влагаме душата си във всеки проект и страшно обичаме да шием!

Ако харесате пачуърк от „Галерия“ и искате да поръчате подобен, поръчката ще бъде отправена към автора на харесаното от вас произведение. Това е най-добрия начин произведението да е в стила, който сте избрали. Същевременно по този начин помагаме на десетки български жени да имат мотивация да шият пачуърк и да се включат в огромната куилтърска общност в света!

 

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.