Създаване на фирмен сайт, София, пакет Лесен – sofia-assistance.com

Създаване на фирмен сайт
Фирмен сайт, София

Изработване на фирмен сайт, София

Създаване на фирмени сайтове за посреднически услуги. Изработка на фирмен сайт, който включва презентационно представяне на няколко езика с корпоративна идентичност. За изработване на информативния сайт сме използвали пакет Лесен, при който има възможност за интеграция на няколко езика. Създаването на допълнителен език за сайта е много лесно и бързо през административната система. В пакет Лесен за изработване на фирмен сайт само за броени минути може да се създаде допълнителен език за сайта, като при това може да се изработи отделно меню за този език. Не е нужно страниците да са аналогични на допълнителните езици.

Разработен е темплейт за сайт по идея на клиента, като графичното излъчване на уеб сайта наподобобява фирмената идентичност. Създадени са два изгледа на шаблон за сайт, един за началната визия и един за вътрешните страници. Пакет Лесен за направа на сайт има възможност за използването на различни темплейти за различните страници. Всички панели към сайта се редактират и управляват от административната система за поддръжка на сайт.

Уеб дизайн и изработване на сайтове sofia-assistance.com

Накратко за фирмен сайт Sofia Relocation & Assistance Services

 

Настаняването в София, дори и за кратко време, не може да бъде просто импровизирано. Mестоположение, услуги, транспорт, училища … всичко се анализира според вашите запитвания.

Ние ще отделим необходимото време, ще извършим необходимите проверки, ще зададем въпросите Ви и ще изисваме отговори. Нашите напътствия са конкретни и практични. Познанията ни на българската култура и различните култури на нашите клиенти, ни позволяват да преценим вашите очаквания и да Ви дадем най точния съвет. Преди да дойдете, ще Ви дадем напътствия как да се подготвите за пристигането Ви в София. Ще Ви информираме за условията необходими при наемане на жилище и пребиваване в България.

Ние можем да Ви помогнем:

• Да намерите подходящия за вас дом

• Да запишете децата Ви във внимателно подбрани училища

• Да помогнем на съпруга(та) Ви в търсене на работа

• Да намерим разрешение за гледането на децата Ви

• Да намерим разрешение за почистването на вашия дом

Няма да забравим да споделим с Вас нашата страст към София и България. Ще Ви помогнем да опoзнаете тази прекрасна страна радваща се на изключително качество на живот. Нашата подкрепа е постоянна. Всеки път, когато правите оглед на жилище, ние сме с вас. Дали е достатъчно голямо, достатъчно светло, децата ще се чувстват ли добре? С вас, ние обмисляме най подходящия избор. След това ние ще Ви помогнем и в спазаряването му.

Предлаганите от нас услуги не свършват тук. Освен в търсенето на жилище и помощ при инсталацията Ви, Sofia Relocation & Assistance Services Ви предлага допълнителни услуги за улесняване на Вашето ежедневие. Ние ще Ви придружим и по време на подписване на договора за наем, а ако е необходимо може и да Ви представляваме.

След което може да координираме плащането на наема, депозита и таксите за имотната агенция. Ние ще Ви помогнем да намерите застраховател, който отговаря на вашите нужди, за застраховката на жилището. Sofia Relocation & Assistance Services може да Ви помогне да намерите подходящата банка, да организира среща с банков представител, който говори вашия език. Ние организираме интервенциите за свързване към различни мрежи: електричество, газ, вода, телефон, кабелна телевизия и др.

 

Виц за отмора

Потребител: Не ми работят цифрите на клавиатурата, помогнете.
Админ: Натиснете numLock.
Потребител: Вече десет пъти го натиснах.
Админ: А, трябва нечетен брой пъти!