Изработване на онлайн магазин за мебели и обзавеждане, obnovidoma.com

Онлайн магазин
Онлайн магазин за мебели и обзавеждане

Изработка на информативен сайт за почистване

Сайтът е тип онлайн магазин, изработен с пакет Магазин Стандарт. Това е една изработка на онлайн магазин с продуктов каталог и количка за пазаруване. Готово решение за онлайн търговия! Самата платформа за изработване на онлайн магазин е с богата функционалност, лесна поддръжка и висока индексация в търсещите машини. Потребителската част на сайта включва пакет от необходими функционалности за един онлайн магазин – модули за най-нови стоки, най-продавани, промоционални стоки, както и препоръчани стоки.

Изработка на електронен магазин за онлайн продажба на мебели, аксесоари и обзавеждане.

Всеки един търговец за да присъедини бизнесът си към световната електронна търговия пристъпва към изработка на онлайн магазин. И това е така, защото със всяка измината година електронния оборот нараства не само в световно ниво, а и у нас. Всеки един електронен магазин е нужно да включва различни начини на плащане с цел удобство при пазаруване – у нас най-популярните методи за плащане са плащане през системата на ИПЕЙ, Плащане с карта през системата на БОРИКА и плащане чрез наложен платеж (при доставка от куриер). Пакет Магазин Стандарт включва освен тези методи на плащане и популярния PayPal модул за интеграция и плащане с кредитни карти.

 

Уеб дизайн и изработване на сайтове obnovidoma.com

Накратко за сайт за почистване obnovidoma.com

Би Пи Трейдър е българска компания за дистрибуция на богат набор от мебели, подходящи за вашият дом или офис.

Предлагаме още интериорни, блиндирани, метални, входни врати и решетки.

Ние работим с партньори от Гърция и България. Осигуряваме уют и сигурност на индивидуалните ни клиенти, но също така сме предпочитан партньор и на големи строителни компании и инвеститори в България. 

Според вашият вкус и бюджет можем да Ви съдействаме при избора на най-подходящият артикул. Фирмата разполага с монтажни групи, които осигуряват качествен и професионален монтаж в удобно за клиента време.

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.