Изработване на уеб сайт за автошкола, пакет Класик – avtoshkolata.com

Изработка на сайт avtoshkolata.com
avtoshkolata.com

Изработка на сайт за автошкола

Изработване на специализиран сайт за шофьорски курсове. Сайтът съдържа както информация за фирма Станоев, така и листовки, полезни съвети и практически ресурси. Изработеният сайт се отличава със семпъл персонализиран уеб дизайн. Предвидена е много добра категоризация на предлаганите шофьорски курсове. Функционалността му е съобразена с нуждите на автошколата, като на посетителите на сайта се предлага богата информация за всеки един курс и изпит. При изработване на сайт за автошкола се залага предимно на полезността му за самите курсисти. Това бе и водещата ни идея при създаване на уеб сайт avtoshkolata.com 

Изработка на фирмен сайт за автошкола – avtoshkolata.com

Използваният пакет Класик за изработка на уеб сайт дава възможност да се направи една добра категоризация на вътрешните страници на самия сайт. Това от своя страна спомага да лесното навигиране на посетителите, което прави сайта удобен за използване. В сайта е разработен календар в който се поместват списъци с участниците в самите курсове. На разположение на курсистите са и много помощни материали за листовки, пътни знаци, наръчници и схеми на практични изпити.

 

Уеб дизайн и изработване на сайтове avtoshkolata.com

Накратко за сайт avtoshkolata.com

ФИРМА "СТАНОЕВ" ЕООД ОРГАНИЗИРА И ПРОВЕЖДА ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД СОФИЯ И ОБЛАСТТА

 

ФИРМА "СТАНОЕВ" Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 1999 год.
ОСНОВНАТА И ДЕЙНОСТ Е ОБУЧЕНИЕ НА ВОДАЧИ НА МПС
АВТОШКОЛАТА РАЗПОЛАГА С БАЗА В ГР.СОФИЯ ЖК.МЛАДОСТ-3

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.