Изработване на фирмен сайт за авточасти, пакет Класик – adservice.bg

Изработване на фирмен сайт
Фирмен сайт за авточасти

Изработка на фирмен сайт за авточасти

Представяме ви изработка на фирмен сайт за авточасти. Сайтът за авточасти е изработен пакет Класик за изработка на динамичен сайт За изграждането на сайта е използвана CMS система Joomla. Joomla e световно утвърдена CMS система, съчетаваща удобство, гъвкавост и многофункционалност – елементи изключително нужни в процеса за изработване на сайт. Joomla система е с отворен код и е безплатна за използване. Поради тази причина в последните години Джумла стана се наложи като масово използвана система при изграждане на сайтове.

Безспорно най-голямото предимство при изграждане на сайт с Joomla платформа е лесната административна система. С нейна помощ администраторите лесно и бързо могат да публикуват, редактират и изтриват съдържание в сайта, като за това не са нужни никакви технически умения. CMS система Joomla може да се използва за изработка на малък и семпъл уеб сайт, но също така и съвсем успешно може да се модифицира и за изработване на голям имиджов или фирмен сайт, та дори и за изграждане на интернет портали.

Изработване на фирмен сайт  – adservice.bg

Сайтът за авточасти е изработен пакет Класик за изработка на динамичен сайт За изграждането на сайта е използвана CMS система Joomla. В съчетание с професионалния темплейт изработването на фирмения сайт се превърна в едно оригинално бизнес решение. В сайта допълнително е разработена карта с адресите на всички дистрибутори на фирмата.

Уеб дизайн и изработване на сайтове Прегледайте сайт adservice.bg

Накратко за фирмен сайт adservice.bg

AD Service е концепция на ADI, насочена към издигането на сътрудничеството между дистрибутори и сервизи на по-високо ниво с цел постигане на по-високо качество на облсужването на клиентите, която за България ще се казва AD Service (AD Сервиз).

Международната мрежа на AD Garage, състояща се от над 4600 сервиза, непрекъснато се стреми към усъвършенстване, разчитайки на квалифицирани механици и разширяване на мрежата си, предоставяйки на клиентите бързо и цялостно обслужване.

За да може непрекъснато да следи нивото на качеството на AD Сервиз, AD International създава собствен сертификат: “Authorised Repairer – by Autodistribution International” (Оторизиран от ADI механик)

Качеството и ефективността на обслужването на AD Сервиз е неизменна част от концепцията на AD International. Това е и причината всеки ремонт извършен от AD Сервиз да е покрит с 24-месечна международна гаранция, както на частта, така и на услугата.

Виц за отмора

Истинският програмист слага до себе си две чаши - едната с вода в случай, че му се допие, другата чаша - без вода, в случай, че не му се иска.
А истинският администратор слага четири чаши. Другите две - в случай на отказ на първите две.