Изработка на електронен магазин, пакет Магазин Мини – ultraloe.eu

 

Изработка на електронен магазин

Сайт с електронен магазин

Създаване на сайт с електронен магазин

Изработихме сайт с онлайн магазин с помощта на система Open Cart – едно съвременно и достъпно решение за електронна търговия. С платформата за онлайн пазаруване може да се ползват професионални решения за онлайн търговия на съвсем достъпни цени за направа на електронен магазин. Системата е перфектно оптимизирана за търсещи машини, което дори и с малки усилия води сайтовете към челни класации в гугъл, така започването на онлайн бизнес вече може да се осъществи с минимални инвестиции.

За изработка на електронен магазин на сайт ultraloe.eu използвахме професионален темплейт за създаване на сайт, който преработихме частично като изображения, така че да пасне като визия и излъчване на дейността на фирмата. Допълнително инсталирахме модул за новини, който се ползва в сайта за писане на статии и информативни страници към дадени продукти от онлайн магазина. Така от една страна на посетителите на сайта се дава възможност да се запознаят в подробности с характеристики на продуктите, а от друга страна сайта се пълни с текстове, които съдържат ключови думи, подпомагащи класирането му в търсещи машини.  В днешно време е особено важно един онлайн сайт да се класира в челни позиции, затова и твърде често съвременните сайтове съдържат информативни блокове – тип статии, блог, форум, новини и т.н.

Уеб дизайн и изработване на сайтове ultraloe.eu

Накратко за фирмен сайт ultraloe.eu

Татед трейд ЕООД е създадена през 2008г. ,като основната и дейност е свързана с износ на стоки от България за Канарските острови , а отскоро и внос на био продукти в областта на козметиката и хранително-вкусовата промишленост.

Ние сме представители  за България и Румъния на биоферма Aloe Park ,чиито насаждения с Алое вера барбаденсис са разположени на повече от 50000 кв.м. Растенията са на над пет години  – оптимална възраст за осигуряване на листа от които се извлича екстракта от алое вера с всички специални свойства на това растение.Фермата се намира в южната част на  остров Тенерифе – район с висока температура и нисък индекс на валежи през цялата година .Тези фактори влияят на растенията и определят по-високите концентрации на вещества и минерали характерни за тях.При отглеждането на растенията в ALOE PARK  са избегнати всякакви интервенции с химични вещества , които биха могли да променят техните свойства и категория „Екологичен продукт”.

 

Виц за отмора

В аптеката:
- Активен въглен имате ли?
- Има само неактивиран. Но може да пратите SMS на кратък номер 3434. Ще получите код за активиране.