Изработка на онлайн магазин за бижута, пакет Магазин Стандарт, shine-online.net

Изработка на онлайн магазин за бижута
Онлайн магазин за бижута

Изработка на онлайн магазин за бижута

Представяме ви изработка на онлайн магазин за бижута. Направеният сайт е тип електронен магазин. Фирмата представя онлайн своите продукти за директна продажба. Изработването на онлайн магазин е предпоставка за растеж на продажбите, каквата е и целта на фирмата. Изработеният сайт няма ограничение в броя на продуктите, както и в броя на категориите. Всеки един продукт има своя собствена страница с описание и снимки, както и полета за SEO индексация. Възможност за коментари към продуктите. В администрацията на разположение са графики и отчети за продажби, преглеждани и съответно поръчвани стоки. Възможна опция за издаване на фактури.

Изработване на сайт тип Магазин Стандарт – shine-online.net

Разработен изработка на Магазин Стандарт За изграждането на сайта е използвана CMS система за онлайн търговия OpenCart, характеризираща се с интуитивна администрация изцяло на български език. Това е система за направа на онлайн магазин с продуктов каталог и онлайн количка за пазаруване. Административната система на OpenCart е много функционална – това е една от най-добрите система в днешно време за изработване на сайт тип онлайн магазин. Целите на електронният магазин – да продава, да следи посещения, да има връзка с клиентите, да има челни позиции в гугъл, да е многоезичен и многовалутен – това са все опции от самата система. Допълнително на разположение са възможности: секции с производители и марки, опции за изтегляне на електронен продукт, намаление на цена при количество, промоционални и препоръчани продукти и т.н.

Уеб дизайн и изработване на сайтове shine-online.net

Накратко за онлайн магазин shine-online.net

Бижутата, които имаме никога не са достатъчни – това е мотото на онлайн магазина за бижута „Shine-online.net“. Той се появи в резултат на страстта на екипа към хубавите и интересни бижута. Стартирайки проекта, ние искахме да предложим на широката публика освен класическите женски бижута – колиета, обеци и т.н. , нов прочит на малко подценяваните аксесоари. Поради тази причина нашият екип заложи на аксесоари освен за самата вас, така и на такива за ключовете ви или дори за мобилния ви телефон.. Предлаганите от нас продукти са с гарантиран прозход и са единични бройки или в много ограничени серии, което изключва масовостта на нашата бижутерия.

Нашият екип ще се стреми и за напред да предлага все по-голямо разнообразие на аксесоари, разбира се, следвайки световните модни тенденции и женската ни интуиция . Посещавайки нашия сайт , вие ще се потопите в света на блясък , красота и причудливи бляскави интерпретации на фигури от животинския свят или на предмети, които срещаме в ежедневието си. За краткото си съществуване Shine-online.net намери много нови приятели , така че заповядайте и Вие при нас , защото както всички знаем, мили момичета и скъпи мъже …. бижутата, които имаме никога не са достатъчни.

 

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!